2017-03-02

Möt vinnarna av Stora IT-kompetenspriset och var med där det händer. Här presenteras den slutliga vinnaren och här sker överlämning av vandringsportalen.

Stora IT-kompetenspriset går till det företag eller den organisation som utmärkt sig inom utbildning och kompetensutveckling. Vinnaren  är den som både arbetat strategiskt och engagerat med kompetensutveckling av egen personal och samverkat med utbildningsanordnare/studerande kopplat till IT-relaterade utbildningar för att säkra den framtida kompetensförsörjningen på ett föredömligt sätt.

Diana Unander Nordle, projektledare för forskning och utbildning på IEC, delar ut Stora IT-kompetenspriset.

Diana Unander Nordle, projektledare för forskning och utbildning på IEC, delar ut Stora IT-kompetenspriset.

– Det är utbildningsanordnare i Kalmar och Kronobergs län på gymnasie-, yrkeshögskole- och universitetsnivå som utgör grunden för nomineringsprocessen och ansvarar för att förse arbetsgruppen med ett material för nomineringarna. När tio kandidater återstår intervjuas dessa om sina utbildningsinsatser internt och externt och därefter bedömer en jury alla underlag för att utse en vinnare, förklarar Diana Unander Nordle som kommer att presentera vinnaren och dela ut priset.

När: onsdag den 29 mars kl 12:00 – 12:15

Var: Räppe företagscenter i Växjö

Mer om Stora IT-kompetenspriset

Årets tio nominerade är:

De nominerade till Stora IT-kompetenspriset 2017

Förra årets vinnare:

Fortnox vinner Stora IT-kompetenspriset 2016