Välkommen till mässa för blivande och etablerade entreprenörer – ett exklusivt tillfälle att knyta kontakter och få information!

Är du driven och intresserad av företagande? Eller vill du veta mer om hur man startar och driver framgångsrika företag? Då är Entreprenörsmässan ett unikt tillfälle för dig att knyta värdefulla kontakter och få svar på dina företagsrelaterade frågor.

Program för dagen

Alexander Rehnborg är sökmotoroptimerare på Visma Spcs och berättar om hur smart sökmotortänk kan förbättra synligheten online för ditt företag och entreprenörskap.

Alexander Rehnborg är sökmotoroptimerare på Visma Spcs och berättar om hur smart sökmotortänk kan förbättra synligheten online för ditt företag och entreprenörskap.

09:30 – Start

10:00-11:00 – Föreläsning av Visma: ”Utveckla ditt entrepreprenörskap med 5 smarta sökmotortips.” Anmälan till föreläsning via Drivhusets kalender, drop in i mån av plats.

10:00-11:00 – Föreläsning av Smelink: ”Hur du lyckas med din hemsida.”Anmälan till föreläsning via Drivhusets kalender, drop in i mån av plats.

11:30-12:30 – Lunch

12:30-13:30 – Föreläsning av Smelink: ”Hur du lyckas med din hemsida.”Anmälan till föreläsning via Drivhusets kalender, drop in i mån av plats.

12:30-13:30 –Föreläsning av Visma: ”Utveckla ditt entrepreprenörskap med 5 smarta sökmotortips.” Anmälan till föreläsning via Drivhusets kalender, drop in i mån av plats.

14:00-16:00 – Café starta eget håller minimässa med utställare. Vi bjuder på kaffe & kaka samt paneldiskussioner med intressanta entreprenörer mm.

Så boka in den 26 april, kom, låt dig inspireras och nätverka!

Inspirationsmässan hålls på Linnéuniversitetet, K-huset i Växjö och anordnas i samarbete med Nyföretagarcentrum och Drivhuset.